Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
Данијела Милићевић је дипломирала на Филолошком факултету у Београду и стекла звање професора српског језика и књижевности са општом књижевношћу. Ради у ОШ ,, Јанко Веселиновић ” у Београду и има двадесет једну годину стажа.Била је руководилац Општинског актива наставника српског језика Општине Вождовац шест година, а од 2017. године изабрана је за председника Београдске подружнице Друштва за српски језик и књижевност Србије. Часопис ,,Јанкове новине”, који је приредила и објавила са ...

Radna sveska 5

Oblast: Srpski jezik i književnost
Format: 205 x 275 mm
povez: Broš
Pismo: Ćirilica
Na sajtu: 580,00 DIN
По први пут, методички обрађена радна свеска, са развијеном апаратуром која омогућава више нивоа провере напредовања ученика и усвојеног знања.
У потпуности заснована на моделу питања која долазе на малој матури, омогућава поступну припрему за завршни испит у основном образовању. Разумем прочитано – задаци за проверу разумевања прочитаног текста и проналаска важних информација које су у њему дате. Обнављам научено – задаци којима се проверава у ком степену је ученик савладао књижевне појмове.  Откривам ново – задаци чија је сврха да прошире и обогате језичку културу ученика. Посебну новину представљају задаци отвореног типа који подстичу литерарно изражавања ученика.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar