Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa

Katarina Kolaković - Anđelka Petrović - Sunčica Rakonjac Nikolov - Danijela MilićevićКатарина Колаковић је дипломирала на групи за српску књижевност и језик Филолошког факултета у Београду на коме је завршила и дипломске академске студије – мастер.Анђелка Петровић је дипломирала и магистрирала на Филолошком факултету у Београду (група за Српску књижевност и језик).Ради у Математичкој гимназији у Београду.Сарадница је Завода за вредновање квалитета ...

Radna sveska 5

Oblast: Srpski jezik i književnost
Format: 205 x 275 mm
povez: broš
Pismo: ćirilica
Na sajtu: 580,00 DIN
По први пут, методички обрађена радна свеска, са развијеном апаратуром која омогућава више нивоа провере напредовања ученика и усвојеног знања.
У потпуности заснована на моделу питања која долазе на малој матури, омогућава поступну припрему за завршни испит у основном образовању. Разумем прочитано – задаци за проверу разумевања прочитаног текста и проналаска важних информација које су у њему дате. Обнављам научено – задаци којима се проверава у ком степену је ученик савладао књижевне појмове.  Откривам ново – задаци чија је сврха да прошире и обогате језичку културу ученика. Посебну новину представљају задаци отвореног типа који подстичу литерарно изражавања ученика.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar