Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa

Arpad Pastor i Gordana RackovАрпад Пастор је професор технике и информатике, дипломирани машински инжењер и ауторизовани ЕЦДЛ испитивач, педагошки саветник, има 14 година радног искуства и тренутно је наставник информатике у Основној школи „Свети Сава“, као и у Техничкој школи у Кикинди.Гордана Рацков је доктор Методике наставе, виши педагошки саветник, има 24 године радног искуства и тренутно је учитељица у Основној школи „Свети Сава ...

Digitalni svet 1

Oblast: Prvi razred
ISBN: 978-86-10-03179-9
Format: 205 x 275 mm
Broj strana: 124
povez: broš
Pismo: ćirilica
Na sajtu: 640,00 DIN

Додатно наставно средство Дигитални свет 1, аутора Гордане Рацков и Арпада Пастора има 124 стране које прате реализацију свих наставних тема за предмет Дигитални свет за први разред основне школе у оквиру годишњег фонда од 36 часова.

Садржаји додатног наставног средства подељени су у три области: Дигитално друштво, Безбедно коришћење дигиталних уређаја и Алгоритамски начин размишљања. Прилагођени су предзнању и развојном нивоу ученика, али су са друге стране и довољно изазовни и налазе се у зони наредног развоја.

Различити задаци и вежбе пружају могућност ученицима да се упознају са новим предметом на креативан и занимљив начин како би истражили Дигитални свет.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar