Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa

Olivera Todorović, Verica Marković

- Olivera Todorović, Verica Marković

Olivera Todorović

Master, diplomirani matematičar; pomoćnik direktora u Zavodu za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja. Nakon višegodišnjeg rada kao profesor matematike i rada u nastavi, svoju karijeru nastavlja u Zavodu za vrednovanje obrazovanja i vaspitanja, najpre kao savetnik za matematiku, rukovodilac sektora za stručno usavršavanje i napredovanje do mesta pomoćnika direktora. Autor je više izdaea iz oblasti matematike. Dobitnik  nagrade „Stojan Novaković“, 2010. godine od strane Narodne biliboteke Srbije.

Verica Marković

Nakon završenog Matematičkog fakulteta u Beogradu radi kao  profesor matematike u OŠ „Despot Stefan Lazarević“ u Beogradu. Višegodišnje iskustvo u radu sa nadarenim učenicima Regionalnog centra za talente Beograd 1. Učestvovala u realizaciji više letnjih i zimskih Matematičkih kampova. Saradnik ZUOV-a.

Matematika 8, udžbenik sa zbirkom zadataka
Olivera Todorović, Verica Marković Matematika 8, udžbenik sa zbirkom zadataka На једном месту обједињени су уџбеник и збирка задатака који су написани према новом програму наставе и учења за VIII разред основне школе.  >>>
povez: broš |
na sajtu: 1.480,00 DIN
Pročitaj više